In ultimii ani au aparut extrem de multe studiouri pe piata din Romania si numarul este in crestere. Industria de videochat se dezvolta insa cel mai mult in Bucuresti.

Evident, nu exista o cheie a succesului in videochat si nimeni nu garanteaza ca deschiderea unui studio iti aduce incasari uluitoare din prima, motiv pentru care majoritatea studiourilor se inchid in primele 3 luni de la deschidere.

Din pacate, multi se lanseaza in aceasta afacere tocmai pentru ca mirajul banilor facuti in videochat este unul foarte inselator.

Pe de alta parte, cu implicare, transparenta si extrem de multa munca, videochatul aduce incasari frumusele oricarui antreprenor chiar daca se afla la inceput de drum.

Videochatul este o afacere profitabila in primul rand pentru ca domeniul a luat o amploare foarte mare in randul tinerilor care cauta imbogatirea peste noapte. Cei vizati direct sunt studentii care prin intermediul acestui job reusesc sa incaseze sume pe care fara experienta nu le-ar putea incasa la nici un alt job. Videochatul le plateste chiria, facultatea, mancarea, distractia, iar pentru cei cu spirit antreprenorial, le poate asigura in viitor start-ul intr-o afacere.

In general, fetele sunt cele care sunt mai dispuse sa intre in aceasta industrie si in acest moment chiar si Romania a inceput sa se dezbrace de prejudecati, la propriu si la figurat, astfel incat lumea incepe sa inteleaga ca videochatul nu este sinonim cu prostitutia, ca fetele duc mai degraba o munca de psiholog si ca nu exista nici un fel de interactiune fizica cu interlocutorii lor straini si bogati.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *