Daca credeai ca jobul de model de videochat este unul diferit in care ai un program haotic si niciodata nu ai timp liber pentru tine, tinem sa clarificam faptul ca nu este deloc asa.

A fi model de videochat inseamna a lucra 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi, la fel ca la orice alt job. Modelul stabileste programul impreuna cu Trainerul cu o saptamana inainte, in functie de nevoile sale, de aici flexibilitatea jobului, iar apoi isi respecta programul normal, ca orice alt angajat.

Exista doua zile libere pe saptamana si 21 de zile de concediu pe an. Singura diferenta fata de un job la un supermarket, sau la un birou oarecare, este ca la final de luna, cand tragi linie, esti pe plus din toate punctele de vedere: bani, timp liber, organizare, stare de spirit, implinire.

Ce este totusi diferit? Ai achizitii personale zilnice: cunostinte de limba engleza, cunostinte de PC, prieteni noi, un cadru de lucru placut, lucruri mici care insumeaza mult la finalul zilei.

Provocari exista in videochat ca si in alte joburi. Avem zile mai grele, zile mai usoare, dar rezultatele obtinute fac sa merite tot efortul. 

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *