Este si nu este grav. In momentul in care avem acces la internet si la google, se pare ca o mare parte din problemele noastre se pot rezolva destul de usor 🙂

Partea interesanta este aceea ca la scoala sau la cursurile de engleza cu siguranta nu esti invatat limbajul pe care il folosim in videochat. Ar fi chiar dragut sa invatam la scoala si cuvintele interzise, nu?

Membrii folosesc multe cuvinte din jargon si extrem de multe prescurtari sau expresii pe care nu le poti invata decat online sau de pe un suport de curs specific domeniului.

Parerea mea este ca daca ai o mica baza si poti discuta macar putin cu o persoana in limba engleza, cu ajutorul textelor scrise de cineva care este in domeniu, a membrilor si a google-ului vei reusi in scurt timp sa te pui pe picioare.

Vazand si facand. Pentru mine este imposibil sa-mi imaginez ca o persoana care petrece 8 ore pe zi discutand cu oameni din intreaga lume, in engleza, nu va invata sa se descurce multumitor de bine in urmatoarele 2-3 luni.

Sunt multi membri care sunt chiar incantati sa invete modelele daca acestea vor si pe de alta parte, nu toti sunt americani sau englezi si cei mai multi nu vorbesc deloc corect. Trust me!

Cand am inceput sa lucrez in videochat, am realizat ca majoritatea fetelor car voiau sa inceapa sa lucreze nu stiau deloc limba engleza, sau doar notiunile de baza. Asta nu le-a impiedicat sa devina modele de succes, doar ca este nevoie de mai multa ambitie si perseverenta.

Cu siguranta modelele care vorbesc bine limba, vor avea sanse mai mari sa castige sume de bani mai repede, dar totul tine si de norocul fiecareia. De asemenea, sunt fete care vorbesc 3 limbi straine si ajung sa aiba incasari mari dupa ceva timp si ceva mai multa experienta. Nu exista o regula. Cel mai corect este sa nu te stresezi cu asta, sa vrei sa inveti si sa incepi sa lucrezi cat mai repede. Experienta si provocarile limbii engleze te vor pune la punct si engleza nu va mai fi un motiv de ingrijorare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *