Videochatul este o discutie prin intermediul calculatorului si a unei camere video, prestata de catre un model pentru membrii site-urilor partenere .

Cu cine lucram? Majoritatea membrilor site-urilor cu care lucram provin din SUA, Canada, Australia si Europa de Vest. Conturile modelelor Joy Studio nu pot fi accesate din Romania, iar la cerere, putem bloca orice alta tara in care ai rude sau prieteni apropiati.

Membrii pornesc o sesiune privata cu un model, care este platit cu un tarif pe minut stabilit impreuna cu Trainerul. In functie de experienta, tariful poate fi mai mic sau mai mare, acesta crescand in mod progresiv.

Modelul lucreaza permanent cu un Trainer care il asista si il consiliaza pentru ca sumele incasate sa creasca in mod constant. Un model cu 3 luni experienta, poate fi considerat deja un model care se poate descurca singur, insa cu suport din partea noastra, in 6 luni poate incasa sume fabuloase. Orice model are sanse maxime de succes daca indeplineste 3 conditii obligatorii: seriozitate, perseverenta si ambitie.

Activitatea de videochat presupune comunicarea dintre model si membru prin intermediul calculatorului si al internetului. Fiecare conversatie este privata si depinde de fiecare model in parte. Partea de intelligent adult presupune abilitati excelente de comunicare, astfel incat modelul devine confidenta, iubita, prietena si psiholog pentru membrul cu care tine sesiunea privata. De aici, si sumele foarte mari de bani.

Comunicarea cu membrii se face in Limba Engleza, dar cunoasterea altor limbi straine de catre model sunt considerate un avantaj in activitatea de videochat. In cazul in care detii doar cunostinte minime de Limba Engleza, aceasta mica problema o putem rezolva impreuna cu ajutorul Trainerului, insa iti garantam ca intr-o scurta perioada de timp Limba Engleza nu va mai reprezenta un impediment.

Incurajam fetele care nu cunosc acest domeniu sa participle la un interviu unde vor vedea exact cu ce ne ocupam si de ce nu, pot incerca chiar si o tura de proba pentru a vedea daca acest domeniu li se potriveste. De asemenea, modelele vechi care sunt nemultumite de conditiile dintr-un alt studio, sau care au incercat pe cont propriu si realizarile financiare au incetat sa apara, le asteptam sa ne cunoastem pentru ca vestea buna este ca putem face bani impreuna.

Din pacate, un model care ajunge intr-un studio in care nu beneficiaza de training si asistenta online, nu invata secretele acestei meserii si ajunge sa creada ca nu va reusi niciodata sa faca bani. De asemenea, se gandeste ca acesta este sistemul de lucru in toate studiourile si isi rateaza sansa de a devei un model de success. Fetelor, in videochat se fac sume foarte mari de bani, dar doar cu implicare si training constant. Meseria se fura si noi suntem dispusi sa te invatam toate secretele acestei meserii.