O intrebare buna. Daca stau si ma gandesc, trebuie sa imi imaginez ce anume m-ar putea impiedica sa aplic la un astfel de job. In primul rand cred ca la prima vedere m-as gandi ca este vorba despre un domeniu nedemn si cu siguranta nu as putea sa fac vreodata asa ceva. Dupa o privire mai atenta si un search sanatos pe google, aflu ca marea majoritate a fetelor care lucreaza in videochat sunt romance, deci ma indoiesc ca e vorba de lipsa de demnitate sau lucruri interzise. Mai degraba, acesta este un subiect tabu, desi vad un trend in ultima perioada in care oamenii sunt din ce in ce mai deschisi la orice subiect tine de sexualitate si implicit munca ce implica un pic de lipsa de pudoare

Am colege care zic baietilor ca se ocupa cu videochatul de la prima intalnire si baietii nu se scuza ca merg pana la toaleta si apoi dau bir cu fugitii. Lumea incepe sa accepte ca pe piata muncii a aparut un nou job: modelul de videochat.

De ce sa nu aplici? Te sfatuiesc sincer sa nu aplici daca nu iti doresti intr-adevar sa fii independenta financiar, nu aplica daca nu vrei un job flexibil in care munca ta sa fie valorizata corespunzator, nu aplica daca nu esti sigura ca iti asumi o viata sigura din punct de vedere financiar si in care timpul tau liber e doar al tau, in care poti lucra cand si cum doresti si in care munca ta va fi rasplatita pe masura.

Din experienta personala, toate fetele cu care au lucrat au intrat timide in studio, cu temeri, cu povesti care mai de care, dar care atunci cand au iesit din studio dupa o zi de lucru, au iesit cu capul sus si au stiut ca grija zilei de maine nu mai exista pentru ele. Va doresc sa experimentati senzatia asta. E unica!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *