Un model incepator care respecta informatiile primite de la trainer si care are cunostinte medii de Limba Engleza si pentru care seriozitatea si ambitia sunt primordiale, va realiza in prima luna venituri de aproximativ 2 500 lei NET. Bineinteles ca aceasta suma este orientativa si ca un model poate castiga si dublul acestei sume in prima luna.

Intr-adevar, acesta este un job care iti permite sa iti achizitionezi vacante de lux, o masina si o casa, insa asta nu se va intampla peste noapte. Doar simplul fapt ca esti online nu iti garanteaza succesul. Acesta vine odata cu munca, cu persevereta, ambitia, si doar in conditiile in care noi ca echipa lucram impreuna pentru ca tu sa devii un brand. In 3-4 luni, un model poate incasa si 20 000 lei NET. In orice caz, In acest domeniu, nu exista o limita a incasarilor. Orice este posibil.

Drumul parcurs de un model de succes inseamna ambitie, respectarea indicatiilor din training, imbunatatirea permanenta a cunostintelor de Limba Engleza, investitii in aspectul fizic si in tinute. Orice investitie este rasplatita online.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *