Succesul suna tare bine si toti vrem sa il atingem. Inseamna totusi lucruri diferite pentru fiecare. In orice caz, este ok sa ti-l doresti si sa incerci sa faci tot ce poti ca sa devii un model de succes, orice ar insemna asta pentru tine. Este un tel pe care trebuie sa ti-l setezi singura si sa fie totusi unul realist.

Seteaza-ti un obiectiv

Daca ai inceput sa lucrezi in videochat de putin timp, aloca-ti putin timp pentru a vedea care sunt performantele tale financiare, ce capacitate de munca ai si cat timp poti aloca acestui job. Toate astea contribui la succes.

Cand ai reusit sa iti dai seama cam care sunt limitele tale, e momentul sa le depasesti si sa iti setezi un obiectiv, sau un target. Un obiectiv este realist atunci cand iti propui sa il atingi progresiv si din aproape in aproape. Nu sari la tinte prea inalte de la inceput.

Concentreaza-te pe timpul online

Este greu sa obtii rezultate frumoase fara multa munca. Nu este un job usor si necesita mult timp online, dar si timp dedicat in afara camerei de lucru. Atunci cand lucrezi, focuseaza-te pe obiectivele tale, concentreaza-te la ceea ce ai de facut, pastreaza telefonul pentru pauza, si acorda maxima atentie membrilor tai. Pe de alta parte, nu uita ca in videochat pauzele lungi si dese NU sunt cheia marilor succese.

Perfectioneaza-ti limba Engleza

Chiar daca esti incepatoare sau avansata, asa cum ziceam intr-un articol anterior, mereu este ceva de invatat in limbajul pe care il folosim in videochat. Este important sa fii deschisa la nou si sa inveti permanent cuvinte sau expresii noi. Membrilor le place sa le vorbesti, nu sa le scrii, si asta implica ceva cunostinte mai avansate.

Investeste in tine

E de preferat sa aduci mereu ceva nou. Stiu ca e usor de zis, dar investeste mereu in ceva nou pentru tine. O coafura noua, sau un alt tip de machiaj, poze noi, un outfit nou sau o pereche de pantofi care ti se cere des. Toate aceste mici schimbari aduc un plus aparitiilor tale online si nu lasa membrul sa se plictiseasca de ceea ce vede.

Respecta programul

Fie ca lucrezi de acasa sau din studio, programul este cel mai important lucru. Din punctul meu de vedere poate fi chiar cheia succesului unui model. Fapul ca un membru stie exact cand te gaseste si cand esti libera si ca nu iei pauze de 100 de ori in 8 ore, face ca el sa revina. Modelele care lucreaza 8 ore pe zi cu maxim doua pauze, 5 zile pe saptamana, dar aceleasi zile ale saptamanii mereu, au cu siguranta un mare plus. Atunci cand programul tau se schimba de la o saptamana la alta,membri sunt debusolati si renunta sa te mai caute.

Sper ca ti-am conturat putin ideea de succes si cam ce sta la baza lui si sper sa iti fie de folos informatiile. Posibil sa nu fie nimic nou pentru tine, dar poate experienta mea te va ajuta sa realizezi ca sunt totusi lucruri mici, dar importante.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *